2010. december 30., csütörtök

Halihó!!!

Sziasztok!

Először is szeretnék Boldog Új Évet Kívánni, minden olvasómnak!!!

Másodszor tudom, hogy sokan elutaztak vagy csak szimplán lusták kommentet írni a legutóbbi fejezethez, viszont ez sajnos nem így működik. Imádlak titeket és ezért is kaptatok karácsonyra egy ajándék fejezetet, amivel még ha nem is látszik, de rohadt sokat dolgoztam. Volt már ennél sokkal rosszabb fejezet is és, mégis rengeteg komit kaptam hozzá. Fogalmam sincs mit történt, talán túl korán robbantottam a bombát, hogy Carly igazából Nessie és már nem szeretitek a történetet, de ennek is be kellett valamikor következnie. Ha esetleg nem tetszik a feji vagy az, hogy így alakultak a történet szálai írjátok meg. Szóval a helyzet a következő, amíg nem kapok a meglévő egy komment mellé a fejezet alá, legalább még 5-öt hozzá sem kezdek az új fejezethez. Innentől kezdve már csak rajtatok áll, milyen gyorsan kapjátok a következő fejezetet!!!

Puszi:)
Carly

UI:Ez vonatkozik a Que quowle blogra is, bár ott megelégszem a meglévő egy mellé max. 2 komival is. Ha a chat-be írjátok a komit, azt nem veszem számításba és azt sem, ha valaki többet ír!!!!Szóval egy komi, egy embertől legyen!!!

1 megjegyzés:

  1. de buta vagy!
    nehoyg azt gondold hogy nem szeretik a blogodat aki meg elhagy az elhagy. de figyelja ki kitartó és szeret téged és a blgodat az maradni fog hidd el. nekem igy is tetszeni fog!
    folytasd aki meg ír az ír aki nem az nem
    fel a fejjel
    pusy cserry

    VálaszTörlés